MENU

Ondersteuning van acquisitie tot en met oplevering

Wij zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op jouw klant. Hoe doen we dat?

​Complete support

Complete support

Welke vraag je ook hebt, je kunt hem aan ons supportteam stellen. Wij hebben kennis van alle richtlijnen en procedures van onze leveranciers.

Het operationeel supportteam van Yorus verzorgt onder andere de complete orderinleg. Zij monitoren voor jou de orderstatus en beantwoorden jouw vragen over facturen, opzeggingen, mutaties, leveranciers en ons IT-systeem.

Salesondersteuning

Yorus biedt ondersteuning in het volledige salestraject.

Onze commerciële binnendienst ondersteunt bij het maken van offertes en salestraject beantwoordt jouw commerciële vragen. Denk hierbij aan vragen over bijvoorbeeld waardeverzoeken, TCO-aanvragen, bonussen en acties.

Onze Business consultants hebben specialistische kennis op het gebied van hosted telefonie, energie en Internet of Things. Zij kunnen jou van a tot z ondersteunen in het verkooptraject. Dit houdt in dat zij de eerste contacten leggen met een klant, meegaan naar de afspraak, je ondersteunen in het offertetraject en helpen bij het sluiten van de deal.

De voordelen van Yorus

Yorus biedt zekerheid, met full service support, zodat jij kwaliteit kunt leveren aan jouw klant. Daarnaast verrast en innoveert Yorus. Door altijd een stap vooruit te lopen en jou te helpen die stap ook te zetten. Partner

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

Ken je het gevoel een klantnummer te zijn bij al die verschillende organisaties? Wij zijn van mening dat je beter verdient. Bij Yorus vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. Als Business Partner krijg je één vast aanspreekpunt. Hij of zij komt regelmatig bij je langs en helpt je persoonlijk bij al je commerciële en organisatorische vraagstukken.

Uniek IT-platform

Uniek IT-platform

Vergeet alle verschillende logins en bestelsystemen van afzonderlijke leveranciers. Voortaan gebruik je één IT-platform. Handig, snel én eenvoudig in gebruik. Op dit platform vind je alle informatie over het complete dienstenportfolio van Yorus. Ook kun je hier je orders plaatsen, hardware bestellen, je facturen inzien, het laatste nieuws uit de markt raadplegen en tickets plaatsen voor het supportteam.

Uitgebreid marketingprogramma

Uitgebreid marketingprogramma

Jij wilt je boodschap op een professionele manier overbrengen naar je (potentiële) klanten. Ook op het gebied van marketing en communicatie zit je bij Yorus goed. Wij ondersteunen je met retentieactiviteiten, up- en cross-sell-acties, telemarketing, leadprogramma’s, trainingen, websitemogelijkheden en meer. Daarnaast hebben wij regelmatig interessante incentives waar je als partner van Yorus automatisch aan deelneemt.

Benieuwd naar de diensten die je via Yorus kunt aanbieden?

Bekijk ons portfolio

Door mee te denken en snel te schakelen zorgt Yorus voor tevreden klanten bij Telefonade

- Jan van Brenk – Telefonade

Partner worden?

Neem voor meer informatie contact op met Timo Don, partner manager Yorus.
Bel 06 34 13 05 82 of via mail.