MENU

Gestolen minilader teruggevonden dankzij Viloc Tag

De Roo Works, gespecialiseerd in verhuur van werkmaterieel, heeft de afgelopen 2 jaar veel last van diefstal. Twee weken geleden kwam een sabotagemelding van het volgsysteem binnen bij de AlarmServiceCentrale van Allsetra. Doordat de machine ook uitgerust was met een verdekt gemonteerde Viloc Tag kon de machine worden getraceerd in Limburg. Vervolgens heeft de recherche van Tracer de machine veilig gesteld en teruggebracht bij de eigenaar.

"Ik ben hartstikke blij dat de minilader weer bij ons terug is", aldus Toine de Roo, eigenaar van De Roo Works. Telecombinatie zakelijk, een grote onafhankelijke aanbieder van zakelijke telecom, IoT, Energie en ict-diensten, is afgelopen jaar een strategische samenwerking aangegaan met Allsetra. Met de introductie van de Viloc Tag lopen zij voorop in de markt. Deze tag is namelijk het eerste product in Nederland dat op grote schaal gebruik maakt van het LoRa netwerk. De tag helpt om gereedschap, verhuurde producten en overige waardevolle bezittingen te lokaliseren en inventariseren. Via de mobiele App en webportaal kan eenvoudig en op elk moment de locatie van het materieel in kaart gebracht worden.

Matthijs van Eijzeren, Head of Business bij Telecombinatie zakelijk, ziet diefstal zoals bij De Roo Works vaker gebeuren. "Veel klanten van onze Business Partners zijn actief in de verhuur en bouw. Zij zijn regelmatig werkmaterialen of andere spullen kwijt. Met de Viloc Tag kunnen onze Business Partners nu een betaalbare oplossing bieden, waardoor de klant een beter inzicht heeft waar de materialen zich bevinden."


< Terug naar nieuws overzicht