MENU

Timo Don nieuwe Business consultant IoT bij Yorus

Timo Don is per 11 juni de nieuwe business consultant IoT van Yorus. In deze functie zal hij onder andere verantwoordelijk zijn voor de verdere uitrol van het Internet of Things-portfolio bij business partners van Yorus. Hij neemt hiermee het stokje over van Stephan Fuchs die afgelopen jaar het IoT-portfolio succesvol heeft geïntroduceerd.

“De afgelopen periode hebben we geïnvesteerd in het neerzetten van een uitgebreid Internet of Things-portfolio. Het portfolio bestaat nu onder andere uit Track and Trace-diensten, M2M, IoT-maatwerkoplossingen en de Viloc Tag. Dit is een kleine zender die gebruikt wordt voor het lokaliseren en terugvinden van werkmaterieel. Nu start een fase waarbij we het portfolio verder gaan optimaliseren en activeren. Daarom ben ik blij dat Timo zich hier vanaf heden fulltime voor gaat inzetten,” aldus Matthijs van Eijzeren, Head of Business Yorus.

Timo Don is in 2014 in dienst getreden bij Yorus als partner manager. Hij heeft in deze rol diverse nieuwe partners aangebracht en geactiveerd op het volledige portfolio van Yorus. “Mijn focus zal liggen bij het verder activeren van het Internet of Things-portfolio", licht Timo toe. "Denk dan aan het toevoegen van nieuwe IoT-diensten aan het portfolio, maar ook het coachen van onze business partners in het volledige IoT-sales traject. Ik ben erg enthousiast dat ik nu in de rol van business consultant IoT verder ga bij Yorus!”


< Terug naar nieuws overzicht