MENU

Ondersteun je klanten optimaal met het meest uitgebreide
product- en dienstenportfolio

Yorus heeft het meest complete portfolio op het gebied van ICT, telecom, IoT, energie en cloud.

Aanbod op maat voor jou

Met ons dienstenportfolio kun jij jouw klanten maximaal aan je binden.
Het dienstenportfolio bestaat uit de volgende categorieën:

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

Met een ruim aanbod aan mobiele telefonieproviders bied jij je klanten altijd een geschikte oplossing. Bij Yorus heb je de keuze uit T-Mobile, Vodafone, Telfort Zakelijk, Yes Telecom en KPN.

Hosted Telefonie

Hosted Telefonie

Met hosted telefonie bied je klanten een toekomstbestendige vaste telefonieoplossing waarmee hun bereikbaarheid verbetert en kosten worden verlaagd. Wij werken met Telfort Zakelijk en dean one.

Internet

Internet

Onderweg, thuis en op kantoor: voor elke toepassing bied jij klanten een passende internetoplossing. Van razendsnel 4G of wifi thuis, tot een uiterst stabiele glasvezelverbinding voor op kantoor.

Internet of Things

Internet of Things

Het aantal connected apparaten groeit ontzettend hard. De verwachting is dat in 2020 het aantal Internet of Thingsaansluitingen is verdrievoudigd. Slimme sensoren op afstand maken processen efficiënter en zorgen voor nieuwe verdienmodellen.

Energie

Energie

Energiekosten kunnen zakelijk hoog oplopen. Bied transparante oplossingen en geef advies hoe de klant kan besparen op zijn energierekening.

Track and Trace

Track and Trace

Met Track and Trace kan de klant zijn logistieke orders of voertuigen nauwkeurig in de gaten houden. Zo beschikt hij altijd over actuele informatie, inclusief diefstalbeveiliging met 24/7 telefonische opvolging.

Cloud

Cloud

Met innovatieve clouddiensten help jij je klanten aan een toekomstbestendige organisatie. De klant profiteert van schaalbare oplossingen die volledig op maat worden ontwikkeld.

Yorus zorgt ervoor dat ik mijn klanten optimaal kan voorzien van het juiste advies en van het meest actuele portfolio

- Robert Lelieveld | Barning

​Compleet aanbod​

Compleet aanbod

Yorus is onafhankelijk. Net als jij. Hierdoor kun jij alle bekende netwerken en leveranciers aanbieden aan jouw klant. Wij onderhandelen de contracten, verzorgen alle support, hebben vergaande kennis en helpen jou op een makkelijke manier overzicht te houden.

Innovatie
Ons portfolio ontwikkelt continu door. Op die manier kun jij je klanten aan je binden en de continuïteit van jouw onderneming garanderen.

Eén platform waarmee je alles regelt
Het complete portfolio is beschikbaar via één IT-platform. Met dit platform kun je alle informatie van de diensten raadplegen, orders inleggen, hardware bestellen, tickets plaatsen voor ons supportteam, jouw facturen inzien en al het laatste nieuws vanuit de markt raadplegen.

Partner worden?

Neem voor meer informatie contact op met Timo Don, partner manager Yorus.
Bel 06 34 13 05 82 of via mail.